Szőnyegtisztítás Budapest

 

Szőnyegtisztítás Budapesten Háztól-Házig

Szőnyegtisztító és Mosoda 1966-tól.

 

Szőnyegtisztítás Budapesten - Kiváló minőség, megfizethető áron.

1790 Ft/nm FELÁRAK NÉLKÜL!

A legtöbb szőnyegtisztító foltkezelésre, szagtalanításra illetve egyébb plusz tisztítási eljárásokra felárat számít fel a megadott tisztítási négyzetméter ár felett!

NÁLUNK ILYEN NINCS !!!

A megadott tisztítási négyzetméter áron felül 1790 Ft/nm nincsenek plusz kültségek. Ebben ezek a tisztítási díjak benne vannak. Foltkezelés, szagtalanítás, erőssen szennyezett.

A fővárosban jelenlevő szőnyegtisztítás szolgáltatásunk. Otthonából vagy munkahelyéről elszállítjuk koszos, poros, foltos, szennyezett szőnyegét, és tisztított állapotban visszavisszük a kért címre. Ha személyesen szeretné szőnyegét leadni, azt 2 helyen is megteheti a Budapest szőnyegtisztító átvevő helyeinken.

Szállítási költséggel nem kell számolnia bizonyos esetekben. Ez négyzetméter és ár függvénye. Természetesen már kisebb szőnyegek tisztíttatásánál és kedvezően alakulnak az árak. Ami nagyon fontos szempont, hogy a szőnyeg kitisztításánál NINCSENEK FELÁRAK! 

szonyeg 2019 1szonyeg 2019 2

 

>> ÁRAINK <<

VIDEÓ megtekintés

 

Porolás, Mélymosás, Kétoldalú teljes szőnyegtisztítás az árban benne van.

Rendeljen háztól házig szőnyegtisztítást

06 30 232-5773


Személyesen leadhatja szőnyegét tisztításra

 

Szőnyegtisztítás Budapest XIII.
 

Nyitva: H-Szo. 10-18-ig
 


Budapest, XIII. kerület Lehel u. 17/d
 

Ha Budapesten garanciális szőnyegtisztításra van szüksége , akkor fontos olyan szolgáltatást választani, amely kiváló minőséget nyújt, ugyanakkor legjobb áron nyújtja a szolgáltatását. A szőnyegek tisztítása szakértelmet , tapasztalatot és megfelelő felszerelést igényel, ezért érdemes megbízható szőnyegtisztító céget választani ebben a részlegben, amely garanciát nyújt a magas színvonalú szolgáltatásra.

A szőnyegtisztítás Budapesten különféle módszerekkel és technológiákkal történhet, amelyek közül a leggyakrabban alkalmazottak a nedves tisztítás és a száraz tisztítás. Az alkalmazott eljárás attól függ, hogy milyen anyagból készült a szőnyeg és milyen típusú szennyeződésekkel van dolgunk. A szakértő szőnyegtisztító cégek felmérik a szőnyeg állapotát és a szennyeződések jellegét, majd ez alapján választják ki a legmegfelelőbb tisztítási módszert.

A szőnyegtisztítás során nem csak a szőnyeg külső megjelenése, állapota javul, hanem a beltéri levegő minősége is. A Magócsi szőnyegtisztítás során eltávolítják a poratkákat, allergén anyagokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek az egészségre károsak lehetnek az Önök számára. Ezért is fontos, hogy a szőnyegtisztítás rendszeres időközönként elvégeztessük amiról tájékoztatást is küldünk.

Válasszon minket!

Üdvözlettel: Magócsi András

Szőnyegét tisztításra átvesszük, rendelését háztól-házig szőnyegtisztításra is leadhatja. Garanciát vállalunk munkánkra. SINCE 1966 Magócsi

 

A pesti és budai kerületekben szőnyegtisztítás folyamatosan:

Budapest I.
Budapest II.
Budapest III.
Budapest IV.
Budapest V.
Budapest VI.    
Budapest VII.    
Budapest VIII.    
Budapest IX.    
Budapest X. 
Budapest XI.
Budapest XII.
Budapest XIII.
Budapest XIV.
Budapest XV.
Budapest XVI.
Budapest XVII.
Budapest XVIII.
Budapest XIX.
Budapest XX.
Budapest XXI.
Budapest XXII.
Budapest XXIII.
 

Szőnyegtét túra járatban felvesszük otthonában-üzletében, és oda vissza is szállítjuk

Telefonon egyeztetett időpont szerint érkezünk és szállítunk.

 
Központi  Tel: 06-29-411-135
 

szőnyegtisztítás árak - szőnyegtisztítás díjkalkulátor - szőnyegtisztítás főoldal

 

 
Merre is vagyunk 100 km-es körzet

Budapesten és annak környező településein, illetve Monor 100 km-es körzetében jelen vagyunk. Kedvező áron, Garanciával vállaljuk a szőnyegtisztítást. Áraink

 

MOSODA + ÜZEM Monor

Monoron található központunkban van a mosoda és a szőnyegtisztító üzemünk is. Mosodában ruhatisztítással foglalkozunk. Szőnyegtisztító üzemünk és gépparkunk szolgálja ki a legjobb minőségű munkájával a szőnyegek teljeskörű tisztítását. Elérhetőségek

 

FEL