Tartalomjegyzék

Őszi nagytakarítás

Szőnyegtisztításnál is jól jöhet a profi segítség. Tisztító szerekkel, és profi eszközökkel óriási előnyben vannak az alkalmi takarítókkal szemben az erre szakosodott szőnyegtisztítók.

A szőnyegtisztításnál vannak olyan mélymosási eljárások, amiket lehetetlen otthon elvégezni.

Ha tudod, hogy miben szeretnél segítséget kérni, egy ajánlatot kérni rá, nem kerül semmibe. Csak gondolkodj előre!

Ha már alaposan kiszeretnéd "porolni a piszkot" és még nem probáltad csak sajátkezűen, megtudod mi az igazi különbség az eredményben ha összehasonlítod egy szőnyegtisztító munkájával.

Egy profi takarító cégeknél általában két hétre előre terveznek jellemzően.

Üdvözlettel: Magócsi Szőnyergtisztítás | Garanciát vállalunk a munkánkra.

 

 

Árak | Online Megrendelés


Mire érdemes oda figyelnünk a szőnyeg tárolásánál!

 

Ebben a témakörben a házi praktikáké a főszerep. Cikkünket elolvasva pedig könnyebben kaphat választ a fenti kérdésre is.

A heti cikkünk témája a molytámadás ellen nyújt megoldást, természetesen házi módszerrel.

szőnyegtisztítás moly ellen

Ez egy olyan témakör, ami valójában sok embert érinthet, de nem mondanám általános problémának. A molytámadás, mint probléma természetesen bármikor előfordulhat, főleg ha kárpitozott bútorral és szőnyeggel rendelkezik az otthonunk. Nagyobb az esélye, hogy kis albérlőt rejt a szőnyegünk, ha nem rendszeresen használjuk, vagy ha nem megfelelően tároljuk azt. A becsomagolt, vagy nem használt szőnyegek mellé tegyünk levendulát. Ez egy régi és jól bevált módszer a molyok ellen. Sokan nem szeretik a frissen szedett levendula illatát. Pedig segítségével elkerülhetjük, a nem megfelelő tárolás okozta kellemetlenségeket, és így szőnyegünk élettartalmát is növelhetjük. A használatban lévő kárpitozott bútorokat és szőnyegeket legalább havonta egyszer jól át kell porszívózni. Erre nagyon ügyeljünk.

Ha az otthonunkba levendulát helyezünk el, például a vendégszobába, vegyük figyelembe, hogy sokan nem szeretik, sőt kifejezetten irritálónak találják az illatát.

Érdemes megfogadni és természetesen itt is fontos, hogy bízzuk szakemberre a tisztítást, ha nem vagyunk biztosak


- a szőnyeg anyagát, szövetét tekintve
- ha a szőnyeg készítési eljárása az ön számára ismeretlen
- vagy ha nincs lehetősége, ideje, foglalkozni ezzel.

 

 

Magócsi Szőnyegtisztítás

 


 

SZAGOK A SZŐNYEGBŐL? 

 

Kedves Olvasó!

 

Az alábbi cikkben, szeretnék egy aprócska javaslatott tenni a kellemetlen szagok ellen.

Tisztítószerrel otthon: Először is, ha házilag készített tisztítószert kívánunk alkalmazni problémánk megoldására, mindig végezzünk egy apró próbát. Természetes anyagoknál ritkán fordul elő, hogy nem kívánt hatást eredményezzen, de azért egy apró kísérlet nem árt.

  Kellemetlen szagok kategóriájába sok tényezőt bele tudnánk venni. Ezért most szűkítsük a kört, és vegyünk egy példát. Ideillő probléma lehet, ha nem kívánatos, áporodott szagok csapják meg az orrunkat, amikor belépünk a lakásba. Ennek bizony forrása lehet, a nappaliban elterülő gyönyörű szép szőnyegünk is. Nem kell mást tenni, mint szódabikarbónával egyenletesen beszórni a szőnyeget. Majd egy kis várakozási idő után jól kiporszívózni a szódabikarbónával együtt a kellemetlen szagokat is. Ez a módszer megoldás lehet.

 

Azért mindig érdemes megfogadni, és természetesen itt is fontos, hogy bízzuk szakemberre a tisztítást, ha nem vagyunk biztosak:

 

- a szőnyeg anyagát, szövetét tekintve

 - ha a szőnyeg készítési eljárása az ön számára ismeretlen

 - vagy ha nincs lehetősége, ideje, foglalkozni ezzel.

 

 Következő cikkünk témája, a molytámadás. 

 

 

Üdvözlettel: Magócsi András

 

Merre is vagyunk 100 km-es körzet

Budapesten és annak környező településein, illetve Monor 100 km-es körzetében jelen vagyunk. Kedvező áron, Garanciával vállaljuk a szőnyegtisztítást. Áraink

 

MOSODA + ÜZEM Monor

Monoron található központunkban van a mosoda és a szőnyegtisztító üzemünk is. Mosodában ruhatisztítással foglalkozunk. Szőnyegtisztító üzemünk és gépparkunk szolgálja ki a legjobb minőségű munkájával a szőnyegek teljeskörű tisztítását. Elérhetőségek

 

FEL