Szőnyegtisztítás Budapest XIII. kerület

Bétextil Kft-nél szőnyegtisztításra szőnyeg átvétel |  Budapest XIII. kerület Lehel u. 17/d

 

Az üzletben csak száraz és porszívózott szőnyeget vesznek át tisztításra!

Ha háztól házig rendel, vagy esetleg "nagyobb a probléma", kérem telefonon érdeklődjön 06 30 232 - 5773. 

Nyitva: H-Szo. 10-18-ig

Bétextil: 06 30 211-7121

 

Ha Budapesten szőnyegtisztításra van szüksége, akkor fontos olyan szolgáltatást választani, amely kiváló minőséget nyújt, ugyanakkor megfizethető áron. A szőnyegek tisztítása szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel, ezért érdemes megbízható szőnyegtisztító céget választani, amely garanciát nyújt a magas színvonalú szolgáltatásra.

szőnyegtisztítás Budapesten különféle módszerekkel és technológiákkal történhet, amelyek közül a leggyakrabban alkalmazottak a nedves tisztítás és a száraz tisztítás. Az alkalmazott eljárás attól függ, hogy milyen anyagból készült a szőnyeg és milyen típusú szennyeződésekkel van dolgunk. A szakértő szőnyegtisztító cégek felmérik a szőnyeg állapotát és a szennyeződések jellegét, majd ez alapján választják ki a legmegfelelőbb tisztítási módszert.

Az árak tekintetében a szőnyegtisztítás Budapesten változó lehet, hiszen több tényező is befolyásolja. Ez magában foglalja a szőnyeg méretét, anyagát, a szennyeződés mértékét és a tisztítási módszert is. Fontos, hogy az árak mellett figyeljünk a szolgáltatás minőségére és a szakemberek tapasztalatára is. Olyan céget válasszunk, amely kiváló referenciákkal rendelkezik és elégedett ügyfelekkel büszkélkedhet.

A szőnyegtisztítás során nem csak a szőnyeg külső megjelenése javul, hanem a beltéri levegő minősége is. A tisztítás során eltávolítják a poratkákat, allergén anyagokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek az egészségre károsak lehetnek. Ezért is fontos, hogy a szőnyegtisztítás rendszeres időközönként elvégeztessük.

Válasszon megbízható szőnyegtisztító céget Budapesten, válasszon minket a Magócsi szőnyegtisztítót, amely kiváló minőséget nyújt a legjobb áron. A szőnyegeinek tisztasága és hosszú élettartama érdekében bízza szőnyegtisztítását szakemberekre, akik professzionális eszközökkel és technikákkal végzik a munkát. Élvezze az egészséges és tiszta környezetet otthonában vagy irodájában a szőnyegtisztítás segítségével!

Háztól-Házig szőnyegtisztítás Budapesten

A budapesti kerületekben szőnyegtisztítás folyamatosan:

Budapest IV.     Újpest         
Budapest V.     Belváros-Lipótváros
Budapest VI.     Terézváros 
Budapest VII.     Erzsébetváros
Budapest VIII.     Józsefváros
Budapest IX.     Ferencváros
Budapest X.     Kőbánya
Budapest XIII.  Angyalföld
Budapest XIV.   Zugló
Budapest XV.    Újpalota
Budapest XVI.   Cinkota
Budapest XVII.     Rákoskeresztúr
Budapest XVIII. Pestszentlőrinc-Pestszentimre
Budapest XIX.     Kispest
Budapest XX.     Pesterzsébet
Budapest XXI.     Csepel     
Budapest XXIII. Soroksár
 

Budára egyedi megbeszélés alapján.

Szőnyegtét túra járatban felvesszük otthonában-üzletében, és oda vissza is szállítjuk
Telefonon egyeztetett időpont szerint érkezünk és szállítunk.
 
Központi  Tel: 06-29-411-135
Merre is vagyunk 100 km-es körzet

Budapesten és annak környező településein, illetve Monor 100 km-es körzetében jelen vagyunk. Kedvező áron, Garanciával vállaljuk a szőnyegtisztítást. Áraink

 

MOSODA + ÜZEM Monor

Monoron található központunkban van a mosoda és a szőnyegtisztító üzemünk is. Mosodában ruhatisztítással foglalkozunk. Szőnyegtisztító üzemünk és gépparkunk szolgálja ki a legjobb minőségű munkájával a szőnyegek teljeskörű tisztítását. Elérhetőségek

 

FEL